Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Minerale Routine head banner

HET BELANG VAN EEN DAGELIJKSE MINERALE ROUTINE

CONTREX® legt alle voordelen uit van het drinken van 1,5L Contrex® natuurlijk mineraalwater per dag om uw dagelijkse behoefte aan essentiële mineralen aan te vullen.

WAAROM HEEFT MIJN LICHAAM MINERALEN NODIG?  

 

Bent u uitgeput en moe of hebt u last van krampen? Dat kan erop wijzen dat uw lichaam met een tekort aan mineralen kampt! En dat beseffen we niet altijd, want we zijn vaak zo druk bezig dat we vergeten voldoende te drinken.

U weet dit misschien niet, maar veel vrouwen voldoen niet aan hun calciumbehoefte. In België heeft 63% van de vrouwen een tekort aan calcium*, een mineraal dat nodig is voor het behoud van sterke botten en goed is voor het skelet en de werking van de spieren.

Magnesium is ook een belangrijk mineraal omdat het van belang is voor de samenstelling van botten en een belangrijke rol speelt in onze psychologische functies en energiestofwisseling. Magnesium komt voor in de meeste groenten, oliehoudende zaden (hazelnoten, amandelen, enz.), chocolade (joepie!), maar ook in bepaalde granen... Probleem: hoe weet je zeker dat we op een dag voldoende magnesium en calcium binnen krijgen? Hier komt mineraalwater om de hoek kijken: het water dat u kiest kan helpen voor voldoende magnesium- en calciuminname.

Zoals u ziet, zijn deze mineralen cruciaal voor het goed functioneren van uw lichaam. En om het lichaam te geven wat het nodig heeft, is het dagelijks drinken van CONTREX® een eenvoudige en natuurlijke oplossing. Laten we ontdekken waarom!​

*63% van de vrouwen heeft een tekort aan calcium (Belgische studie, 14-15)  

 

CONTREX® IS UW NATUURLIJKE BONDGENOOT OM UW MINERALEN AAN TE VULLEN!

 

Elke dag CONTREX® drinken is meer dan alleen water drinken. Het betekent ook zorg dragen voor uw lichaam en het lichaam dagelijks van de nodige mineralen voorzien.

CONTREX® natuurlijk mineraalwater dankt zijn minerale rijkdom aan zijn lange ondergrondse reis, die jaren geleden begon in het hart van de Vogezen. Resultaat: met een fles CONTREX van 1 liter dekt u al 58% van de dagelijkse referentie-inname van calcium en 19% van de dagelijkse referentie-inname van magnesium! Ideaal om te herstellen van uw week tegen 100 km/u.   

NEEM DE JUISTE MINERALE REFLEX AAN VOOR UW LICHAAM!

 

Ons lichaam is onze motor, onze beste bondgenoot … Het is dus meer dan essentieel om er zorg voor te dragen!     

De Minerale CONTREX® -Routine is een snelle en eenvoudige reflex om dag na dag zorg te dragen voor uw lichaam! Dankzij zijn unieke en uitzonderlijke mineraliteit helpt het drinken van minstens 1 liter CONTREX® per dag je lichaam te hydrateren en aan te vullen met calcium en magnesium. Het minste wat we kunnen zeggen, is dat NIET ELK WATER HIERTOE IN STAAT IS!