Contrex®,
water recht uit de natuur

Omdat het natuurlijke mineraalwater van Contrex® zo kostbaar is, verdient het een absolute bescherming tegen elke mogelijke vorm van vervuiling. De bron beschermen betekent in de eerste plaats het ecosysteem en de onmiddellijke omgeving beschermen. Daarom heeft Contrex® een beschermingsbeleid ingevoerd om de natuurlijke rijkdommen te beschermen en maatregelen doorgevoerd om de kwaliteit van het water te garanderen. Dankzij deze initiatieven blijft het water van Contrex® niet alleen perfect zuiver maar is ook de kwaliteit van de plaatselijke ecosystemen beschermd.

Bescherming
van de bron

Opdat de voordelen van Contrex® zo lang mogelijk beschikbaar zouden blijven wordt alles in het werk gesteld om de duurzaamheid van de bron te verzekeren. Het basisprincipe is en blijft ‘putten, zonder uit te putten’.

Ook onze PET-flessen passen in deze logica van duurzame ontwikkeling. Ze zijn niet alleen handig in gebruik en veilig maar garanderen ook kwaliteit en een minimale koolstofafdruk. Lager gewicht, betere recycling en onderzoek zijn voor ons erg belangrijk voor een groenere toekomst.

Herstelde
ecosystemen

Voor meer informatie over de bescherming van onze bron, klik hier.